Anglais Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 1

À propos

Emphasizing effective, state-of-the art methodology and written by recognized experts in the field, the Handbook of Food Analytical Chemistry is an indispensable reference for food scientists and technologists to enable successful analysis.
* Provides detailed reports on experimental procedures
* Includes sections on background theory and troubleshooting
* Emphasizes effective, state-of-the art methodology, written by recognized experts in the field
* Includes detailed instructions with annotated advisory comments, key references with annotation, time considerations and anticipated results


  • Auteur(s)

    Collectif

  • Éditeur

    Wiley-Interscience

  • Distributeur

    Numilog

  • Date de parution

    16/09/2005

  • EAN

    9780471709091

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    624 Pages

  • Action copier/coller

    Non

  • Action imprimer

    Dans le cadre de la copie privée

  • Nb pages imprimables

    784

  • Partage

    Dans le cadre de la copie privée

  • Nb Partage

    6 appareils

  • Poids

    95 283 Ko

  • Diffuseur

    Autodiffusion

  • Entrepôt

    Numilog

  • Support principal

    ebook (pdf)

Aucune information sur l'accessibilité n'est disponible

empty